Despre noi

Despre noi

De 17 ani echipa Pan Adami este mereu in actiune, transparenti si flexibili si vrem sa aratam acest lucru prin noul magazin online Patiser.ro. Oferim o gama larga de accesorii si echipamente de patiserie, cofetarie, brutarie, gelaterie, ciocolaterie. Patiser.ro completeaza mai bine activitățile desfășurate, ducând brandul Pan Adami într-o nouă zonă, mai matură, dar la fel de apropiată de client.

Dacă vă place să coaceți, la Patiser.ro avem tot ce aveți nevoie! Singura întrebare pe care v-o adresam este: ce doriți să coaceți astăzi?

CE FACEM CU ADEVARAT?

In magazinul nostru veti gasi toate ustensilele, accesoriile si ingredientele de care aveti nevoie pentru patiserie, cofetarie, brutarie, gelaterie, ciocolaterie, atat traditionale, creative, cat si pentru uz casnic, iar noi va asiguram ca ajung în timp record, în 24-48 de ore veti aveți comanda la domiciliu.

ISTORIA COMPANIEI

Patiser.ro este brandul dezvoltat de Pan Adami, unde de 17 ani in tot ceea ce facem primează interesul clienților noștri.

Echipa a crescut, serviciile oferite s-au diversificat, la fel și gama de produse pentru a servi un public tot mai entuziasmat, mai expert și mai determinat.

Aici este locul unde facem ceea ce spunem - în relația de echipă și față de client.

VIZIUNEA NOASTRA

Chiar dacă ne-am dezvoltat, ne-am păstrat virtuţile din anii de început: lucrăm cu entuziasm, profesionalism, flexibilitate si tratam cu acelasi devotament si seriozitate de la industrie pana la afacerile mici de familie, dar si persoanele fizice care doresc sa realizeze, acasa, produse deosebite sau in pas cu tendintele din domeniu.

COOPERAREA CU NOI!

Pe langa toate articolele pe care le veti gasi in magazinul nostru online, factorul uman este foarte important pentru noi, de accea lucram pentru a va oferi o atentie stransa si eficienta.

La Patiser.ro suntem o echipa pasionata de imbunatatirea zilnica a proiectului nostru si a serviciului pentru clienti.

Va multumim pentru ca ati ajuns aici si lucram pentru a va completa experienta Patiser.ro.

Ce putem face pentru tine
In echipa, lucrurile merg mai usor. Daca ti se pare ca nu te descurci singur, echipa de la patiser.ro e pregatita sa-ti dea o mana de ajutor in alegerea produselor. Asistenta telefonica: 0748445262
La Patiser.ro scopul nostru este sa te simti multumit de produsele achizitionate. Daca nu esti complet multumit, poti returna produsul intr-o perioada de 14 zile.
Stai linistit, dupa ce ai terminat cumparaturile, echipa noastra de profesionisti iti va trimite comanda in cel mai scurt timp posibil.
Incepem cu o veste buna! Costul transportului este ZERO pentru comenzi de peste 500 lei. Dar vestile bune nu se termina aici, comanda va fi livrata in termen de 24h-48h de la expedierea coletului din showroom.