Livrare în 24h. - 48h.

Livrare în 24h. - 48h.

Pentru că la Patiser.ro totul este ușor, produsele comandate ajung rapid și în siguranță la tine.

Comanzi ușor, ajung ușor, le folosești cu spor.

Cheltuielile de livrare nu sunt incluse în prețul produselor afișat pe site. Livrarea produselor se va efectua în sistem door-to-door, utilizând serviciile firmelor de curierat.

Termenele de livrare se referă la comenzile pe care ai ales să le plătești ramburs/ numerar.

Dacă ai ales o altă modalitate de plată – card online, ordin de plată, plata în rate – termenul de livrare se poate modifica în funcție de înregistrarea plății.

Dacă produsele pe care le-ai comandat nu sunt pe stoc în momentul în care ai înregistrat comanda, te vom anunța prin e-mail și telefonic care este termenul de livrare.

La Patiser.ro ai posibilitatea de a deschide coletul și verifica dacă produsele comandate se află în stare perfectă, înainte de a achita.

În cazul în care la livrare coletul prezintă urme de deteriorare sau ambalajul este desfăcut va rugăm să refuzați comandă și să luați legătură cu departamentul de Relații Clienți sau trimițând un e-mail către adresa comenzi@patiser.ro.

Coletele noastre sunt expediate din Sibiu.

Calendarul de livrare standard

Ne străduim să respectăm aceste termene de livrare, însă, există cazuri excepționale în care, din motive independente de voință noastră, nu putem expedia coletele conform acestui calendar: condiții meteo nefavorabile, defecțiuni ale sistemului IT, probleme cu mașinile curierilor, adrese incorecte sau incomplete. Te asigurăm de seriozitatea noastră și te vom ține la curent cu eventualele probleme în cazul în care acestea afectează termenul de livrare al comenzii.

Shipping and Delivery
Plasare comandă Livrare comandă
Luni – Vineri (comenzi plasate până în ora 15:00) ziua urmatoare (24h)
Luni – Vineri (comenzi plasate după ora 15:00) 1-2 zile (48h)
Vineri, după ora 15.00 și weekend Marți

Asistență postcomandă

Dacă ai nevoie și de alte informații legate de livrarea comenzii, colegii noștri de la departamentul Suport așteaptă să îți preia apelul. Contactează-ne la unul dintre numerele:

0269.564.927 sau 0730.250.685, de luni până vineri, în intervalul 8:00 – 16:00.