Returnarea produselor

Politica de returnare a produselor

Ne dorim să fiți pe deplin mulțumiți atunci când cumpărați de pe site-ul www.patiser.ro ! Dacă nu sunteți mulțumiți din orice motiv, trimiteți-ne un email la office@patiser.ro în maxim 14 zile calendaristice de la primirea produsului comandat și vă returnăm integral suma plătită pentru produse. Patiser.ro va trimite curierul la adresa indicată de dumneavoastră și va prelua coletul de retur, iar costul primului retur la Patiser.ro este gratuit.

În cazul în care dumneavoastră constatați o defecțiune a produsului, Patiser.ro se obligă să îl înlocuiască sau să returneze banii în cel mai scurt timp.

Se pot returna produsele atât în showroom-ul Patiser.ro, cât și prin curier, după transmiterea unui e-mail către office@patiser.ro.

Înlocuirea produsului sau rambursarea banilor

  1. Se completează formularul de retur sau se trimite un mail către office@patiser.ro;
  2. După ce solicitarea a fost trimisă, produsul trebuie ambalat iar Patiser.ro va trimite curierul la adresa indicată și va prelua coletul:
    • Produsul împreună cu ambalajul producătorului trebuie să se prezinte în formă în care a fost primit.
    • Returul produsului trebuie să fie însoțit de toate documentele primite la livrare (certificat de garanție, declarație de conformitate, ghid de utilizare, etc.);

După primirea și procesarea returului vei fi contactat de unul din reprezentanții noștri pentru a stabili detaliile înlocuirii produsului sau metodă de rambursare a banilor.

Excepții și note

Nu se pot returna produse aflate într-una sau mai multe dintre următoarele situații:

  • Produsele care au ambalajul deteriorat sau incomplet, urme de uzură sau consum, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice;
  • Produsele sunt incomplete, nu sunt însoţite de toate accesoriile;
  • Produsele aduse pe comandă specială;
  • Aparatele care au fost instalate, montate sau folosite;

Ne rezervăm dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse.