Transport gratuit pentru comenzi peste 500 RON

Transport gratuit pentru comenzi peste 500 lei

Începem cu o veste bună! Costul transportului este ZERO pentru comenzile de peste 500 lei.

Dar veștile bune nu se termină aici, comanda va fi livrată în termen de 24h-48h de la expedierea coletului din showroom. La Patiser.ro suntem determinați să îți oferim cea mai rapidă livrare posibilă. Știm că orele par zile din momentul cumpărării unui produs până în momentul în care îl ai în mână, de aceea încercăm să scurtăm cât mai mult acest timp!

Comenzile făcute în weekend sau în timpul sărbătorilor (Paște, Crăciun, prima zăpadă, 1Mai) sunt procesate în următoarea zi lucrătoare.

În momentul în care coletul pleacă de la noi, vei primi un e-mail/SMS cu informațiile de urmărire a comenzii, iar a doua zi vei fi contactat de agentul firmei de curierat rapid pentru a îți livra coletul.

În ziua în care agentul de curierat va livra produsul, vei fi contactat telefonic pentru a stabili ora livrării și pentru a confirma locația. Poți chiar schimba telefonic adresa de livrare.

Serviciile de curierat au devenit foarte bune în ultima vreme!

În cazul în care după livrarea produsului îți dai seama că nu ești deplin mulțumit de produsele comandate, stai liniștit, avem o politică de schimb și returnare excelentă: Primul schimb sau returul sunt gratuite pentru comenzi peste 500 lei. Află mai multe pe pagină Returnare și schimb.